Oglas
· · Komentari: 0

Isplivali detalji razgovora Cece i Bogdane: U ovakvom su odnosu folk diva i njena snajka

U razgovor se umešao i pevačicin sin

1668700018_crrr.jpg
Foto: ATA images
Oglas

U najavi nove epizode emisije "Ceca show" koji se emituje na Blic televiziji, imali smo prilike da čujemo detalje razgovora folk dive i njene snajke Bogdane. Odnos između njih se može opisati kao idiličan, a Ceca koristi svaku priliku da prijatno iznenadi Veljkovu izrabanicu.

Ceca u novoj epizodi priznaje da često usled velikih obaveza zapostavi porodicu. Ali, svaki slobodan momenat koristi da učini lepe stvari za njih.

- Mačkice, jesi videla poklone? Da li ti se sviđaju? - pitala je Ceca Bogdanu preko telefona, a Bogdana je odgovorila:

- Joj jesam, mnogo mi se sviđaju! Hvala puno.

Pročitajte još: "Sve devojke danas liče jedna na drugu": Goga Sekulić iskreno o estradi, sinu i hitovima - "Da se ne uvrede kolege, ali hita nema već dugo"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Nisam htela ništa da ti kažem, već sam samo otišla gore i poređala poklone. Mi nismo tipične svekrva i snajka, mi se volimo - rekla je Ceca, a Bogdana se nadovezala da su one kao majka i ćerka.

Veljko je u pozadini dobacio "Razmazićeš je", a Ceca je kroz smeh dodala:

- Kad nećeš ti, moram ja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas