· · Komentari: 0

Ivana Nikolić se zaigrala u fotošopu: Bivša članica grupe "Hurricane" našla se na meti kritika (FOTO)

Pevačica je prisustvovala dodeli MAC nagrada

1674897802_mac_26012023_1098.JPG
Foto: ATA images

Dodela muzičkih nagrada MAC (Music Awards Ceremony) okupila je u Beogradu najveće zvezde domaće i regionalne javne scene.

Pažljivo birane toalete nisu mogle da ostanu neprimećene, a svakako možemo da ih uporedimo i sa velikim svetskim zvezdama. Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", pojavila se u pripijenoj beloj haljini koja je istakla njenu savršenu figuru. Duge srebrne minđuše savršeno su se uklopile u odevnu kombinaciju.

Ivani se izgleda nije dopalo kako je ispala na pojedinim fotografijama. Fanovi su primetili da se malo zaigrala u fotošopu, budući da je iskrivila deo scenografije na slici.

Pročitajte još: Teodora Džehverović uskoro postaje tetka, objasnila u kakvim je odnosima sa Adrianom: "Mlada je, moram da budem uz nju"

"Neka joj neko kaže da je iskrivila sve oko sebe", "Ova žena nema potrebe da išta menja u fotošopu, bili su samo neki od komentara.

Mnogi su smatrali da pevačica izgleda perfektno i da joj fotošop nije bio potreban.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.