Oglas
· · Komentari: 0

"Izbacija sam TOKSIČNE osobe iz života": Teodora Džehverović otkrila kako je pobedila anksioznost

Teodora Džehverović je odlučila da podeli jako bitnu stvar iz privatnog života sa svojim pratiocima

1707391176_Foto-Ataimages.rs-Teodora-Dzeherovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Teodora Džehverović otkrila je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagam da se dugo borila sa aksioznošću, a sada je dala savet pratiocima na koji način se izborila sa time.

Naime, jedan od njih ju je pitao "da li si ikada prolazila kroz faze anksioznosti i nekog unutrašnjeg straha?"

- Jesam. Stvari koje su mi pomogle: Izbacila sam toksične osobe. Nažalost, trebalo mi je malo više vremena da shvatim to, ali hvala dragom Bogu koji mi je nekim "znakovima pored puta" pomogao sa tim. Fizička aktivnost. Post i razgovor sa Bogom. Naučila sam da u životu kažem "ne". To ne znači da sam to "ne" govorila na ružan i otresit način, već samo lepim tonom objasnila zašto ne uživam u nekim stvarima i da bih volela da ta neka osoba to razume na pravi način. Sunce je ono što moju dušu leči - počela je ona.

Teodora je otkrila da je naučila da prihvati i da se nekada oseća loše.

- Lošu situaciju nisam gledala kao krajnji rezultat, već nešto što je tu, ali je prolazno. Danas ću biti napeta i anksiozna, sutra ne. Život nije med i mleko i moram da znam da prihvatim da se nekad loše osećam, kao što uživam u tome kada mi je lepo - dodala je pevačica.

- Pričajte. Morate da kažete svoje probleme. Sa psihoterapeutom, mamom, tatom, bratom. S kim god, samo izbacujte to iz sebe. Plačem. Kad mi se plače, plačem i ne gutam više ništa. Svaku emociju ispoljavam. Određeni suplementi koje pijem i koji veoma dobro utiču na naše raspoloženje i anksioznost. Zahvalnost. Kao što se molite da nešto prođe, znajte da morate i da se zahvalite kada je dobro. Kada otputujem na odmor, zahvalim se Bogu na tome. Kada sam na ručku sa voljenim ljudima, zahvalim se na tome. Kada vidim moju malu Doroteu, zahvalim se Bogu na tome - kaže Teodora.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas