· · Komentari: 0

Izdeformisana i neprepoznatljiva: Madona BIZARNIM snimkom ponovo šokirala svet (VIDEO)

Kraljica popa ponovo šokira

1649491451_madona-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /today

Madona definitivno ima problem sa krizom srednjih godina, jer veoma često pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenađuje bizarnim snmcima ili fotografijama.

Pročitajte još: "Malaksala sam, ne mogu da govorim": Nina Radulović završila u HITNOJ

Ovoga puta, kraljica popa je objavila snimak u kome je preterala sa fotošopom i napravila sebe potpuno neprepoznatljivom.

Sve vreme u kameru šalje poljupce naginjući se ka napred, a potom vraćajući se u prvobitnu poziciju. U pvi plan je istakla ogromna usta koja je dodatno poboljšala jednim od filtera, tako da poprilično deluju neukusno, a lice je potpunnoo izdeformisala, pa su mnogi pratioci bili zgroženi njenim izgledom.

 

@madonna

 

♬ original sound - madonna

Složili su se da je i ovoga puta otišla korak dalje i zaista preterala.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.