Oglas
· · Komentari: 0

JA SAM ODABRALA IME ZA BEBU: Nadica Ademov upriličila ceremoniju i slavlje povodom rođenja ćerke

FOLK ZVEZDA Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila sa suprugom Damirom.

1701242669_427643_nadica-ademov-28112023-0058_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Oni su odlučili da tim večeras povodom naprave luks proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupio veliki broj njenih kolega i drugih poznatih ličnosti.

NJih dvoje su vodili računa o svakom detalju, bajkovita dekoracija za mezimicu nije izostala, a Damir je na proslavu došao među prvima, a odmah potom se pojavila i Nadica sa bebom.

Ponosna mama je zablistala u beloj haljini pripijenoj uz telo, on je bio u odelu, a oboje osmeh sa lica nisu skidali.

Nadica je sada pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i muža Damira.

- Opravdano je sve, s obzirom da je prvo dete, nećete mi zameriti što kasnim. Gledala sam da se čuvam tokom trudnoće, jela sam sve i svašta, ali se to sada ne primećuje. Nisam na posebnom režimu ishrane - rekla je Nadica na početku i otkrila ko joj najviše pomaže:

- Ovo je najlepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne menja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primer. Od mame sam dobila savet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim. Mislim da se nisam promenila, ovo je majčinska energija, drago mi je što tako zračim. Ono najbitnije je ostvareno, za sve ostalo što se tiče života, polako. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svetu - kazala je pevačica i priznala ko je birao ime za devojčicu:

- Ja sam birala ime za bebu, imali smo više imena, ja sam bila za Melinu, vidim da nisam pogrešila, svima se dopalo - istakla je ona.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas