· · Komentari: 0

Jelena Đoković o vaspitanju dece: Koju metodu supruga slavnog tenisera zaobilazi

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, vrlo je posvećena roditeljstvu, a vaspitanju svoje dece prilazi dosta metodično

1634473562_djokovici_187112017_0032.jpg
Foto: ATA images

Novak Đoković i Jelena maju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru, a njihovo odrastanje se po jednom bitnom faktoru razlikuje od odrastanja njihovih roditelja, baka i deka i daljih predaka.

Prilikom gostovanja na jednoj panel diskusiji, Jelena je otkrila kako reaguje na greške i neposlušnost Stefana i Tare, te da ih rešava na civilizovan način.

Pročitajte još: Veliko slavlje u porodici DRAGIČEVIĆ! Glumica Tamara oženila brata Miodraga, mladu nadu srpskog glumišta (FOTO)

- Moja deca su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je ona.

Kako se mnogima dopao način na koji Jelena razmišlja, objave na njenom Instagram profilu sve češće su vezane za vaspitanje dece i privlače ogromnu pažnju.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.