· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

JELENA KARLEUŠA preterala sa efektima na fotografijama: Da li je to ista haljina kao sa Instagrama? (FOTO)

Popularna srpska diva prisustvovala je sinoć promociji nove pesme Suzane Jovanović

1623404710_suzana_jovanovic_10062021_0232.jpg
Foto: Ataimages

Popularna srpska muzička zvezda Jelena Karleuša prisustvovala je sinoć promociji nove pesme Suzane Jovanović u jednom prestoničkom hotelu, gde je ponela zanosnu šarenu žutu haljinu. Jelena Karleuša došla je u pratnji svog najboljeg prijatelja i uživala na samom događaju.

Pročitajte još: ŠOK! Pogledajte kako izgleda dvojnica KEJT MIDLTON, koja zarađuje MILIONE zbog svoje sličnosti sa vojvotkinjom (FOTO)


Foto: Ataimages

Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti je činjenica da fotografije sa lica mesta i one, koje je slavna pevačica objavila na društvenim mrežama nisu iste boje. Naime, po svemu sudeći slavna pevačica malo je preterala sa efektima koji su učinili da njena zanosna, duga haljina postane potpuno drugačije boje.

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Pogledajte razliku između fotografije sa lica mesta i sa zvaničnog Instagram naloga naše velike muzičke zvezde Jelene Karleuše pa prosudite sami.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.