Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Noel Galager, legenda grupe OASIS, nazvao je princa Harija "probuđenom" Snežanom koju neko mora da ućutka.

1623303209_noel-Galager.jpg
Foto: EPA
Oglas

Legenda čuvene grupe OASIS , Noel Galager progovorio je o kraljevskoj porodici. On nema reči hvale za princa Harija i naziva ga uspavanom Snežanom koja se probudila. Noel Galager misli da neko treba da ga ućutka, jer mu se ne dopada šta govori.

Pročitajte još: ŠIRLI TEMPL - Slavu je stekla sa 3 godine, a do desete je zaradila svoj prvi MILION!

Noel Galagerje na strani princa Vilijama

Engleskoj kraljici Elizabeti je stigla potpuno neočekivana podrška. Reč je o Noelu Galageru (54) iz čuvene grupe "Oejzis", a ovaj roker smatra da je princ Hari prešao granicu i reklao je da zna šta oseća princ Vilijam. Roker je koristio mnoge psovke kako bi opisao osećanja.

Princ Vilijam ima mlađeg brata koji je probuđena (psogvka) Snežana i treba da ućuti!

- Princ Vilijam ima (psovka) mlađeg brata koji treba da zatvori svoja (psovka) usta i ne priča stvari koje su potpuno nepotrebne. Oduvek sam se osećao kao Vilijam - kaže Noel Galager.

Muzičar, ustvari, saoseća sa Vilijamom, jer je imao sličnu situaciju sa svojimblizancem Lijamom zbog kojeg se, po svemu sudeći raspala grupa pre desetak godina.

Noel Galager snimio novu pesmu

Noela Galager ima novi projekat i pesmu "High Flying Birds" i uskoro će početi sa promocijom. NJega je, međutim, veoma potresla situacija između braće, prinčeva Harija i Vilijama.

Pročitajte još: Popularnu manekenku napali zbog načina na koji drži bebu: Da li je ovo nemarno ponašanje Emili Ratajkovski? (FOTO)

- Hari je tipična probuđena (psovka) Snežana i najpametnije mu je da ućuti i da ne bruka porodicu. NJihov problem je izazvala Megan Markl i to je tipična situacija koja se dogodi kada petljate sa Amerikancima - zaključuej Galager.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas