Oglas
· · Komentari: 3
LETO 2021.

Jelena Karleuša u kupaćem kostimu od 20 evra? Izazovno! (FOTO)

Da li se Jelena Karleuša pakuje za more?

1623576641_JK.PNG
Foto: Instagram/ screenshot karleusastar
Oglas

Jelena Karleuša zna da iznenadi, ali i da najavi trend. Tako će biti i ovog puta kada se slikala ispred puzavice "petolisni partenocius".

Pročitajte još: Dugačka haljina je HIT leta, ali da ne bi ispale SMEŠNE pametno je odaberite (FOTO)

Danima objavljuje kupaće kostime

Već nekoliko dana JK objavljuje slike neon kupaćih kostima kojima pokazuje da će i ovog leta biti provokativna, a u nedeljno jutro je najavila da će nositi jednodelni kupaći.

Neon boja je hit, a drečava zelena kao da nikada nije ni izašla iz mode. Jelena Karleuša je odabrala jednodelni kupaći kostim koji više otrkiva nego što pokriva. Kosu je raspustila, a čitav stajling je upotpunila "kaputićem" za mobilni u istoj boji kao i neon kupaći kostim. Na desnoj ruci su joj sat i narukvica, a pored šminke stavila je i plava sočiva.

Kostim košta oko 20 evra

Sliku koju je objavila u nedeljno jutro potpisala je rečima:

- Hajde da se suočimo dušo. Hoću da buljim u sebe dok razgovaramo! - napisala je na engleskom jelena Karleuša.

Pročitajte još: Odeća od LANA ponovo u modi: Materijal koji najbolje RASHLAĐUJE tokom letnjih dana! (FOTO)

Karleuša je pomenula i kompaniju čiji je kupaći obukla, a prosečna cena kupaćih kostima ove firme su od 10 do 20 funti.

Jedno je sigurno, modele koje nosi Jelena Karleuša retko ko ume da ponese.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas