· · Komentari: 0
LETNJA MODA

JELENA KARLEUŠA krenula na plažu u provokativnoj kombinaciji: Sve pršti od NEON boje, fanovi u transu! (VIDEO)

Jelena Karleuša je pokaza da je neon i dalje u modi!

1623308754_Untitled.png
Foto: Instagram/ karleusastar

Poznata pevačica je na svom Instagram profilu podelila snimak kako đuska u neobičnom autfitu za plažu. 

Autfit se sastoji iz dva dela: Gornjeg, ravnog modela grudnjaka i donjeg, poput mini suknjice. Vrelu kombinaciju je dodatno začinila trendom za koji smo mislili da neće dugo trajati - neon bojama.

Pročitajte još: Napravite "NEUREDNU" PUNĐU u dva koraka: Lako se pravi, a izgleda sjajno! (VIDEO)

Jelena Karleuša u modnoj kombinaciji za plažu

Kombinacija je drečavo žute boje, propraćena šeširićem u istoj boji.

Svojom odevnom kombinacijom, Jelena je po ko zna koji put zapalila komentare na Instagramu.

Jelena Karleuša i na plažu voli da ide u hrabrim modnim kombinacijama.

Fanovi su primetili da Jelena izgleda odlično u 43. godini i to propratili komentarima poput: Jel realno da žena od 43. godine ovako izgleda; avion od žene; Jelena ti naprosto ubijaš; atomska plavuša; zgodnica..

Za sve žene koje vole izazovne kombinacije za plažu, Jelena Karleuša je dala predlog ovim bombastičnim snimkom.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.