Oglas
· · Komentari: 0

Još jedan krah: Britni Spirs doživela napad panike u restoranu, pričala neprepoznatljivim govorom, a sada je objasnila šta se dogodilo (FOTO/VIDEO)

Taman kada je svet mislio da se vraća u kolosek pevačica Britni Spirs imala je još jednu paničnu javnu epizodu

1673859175_8aaed9ff2bca608fadd2931e01882e9f0dcd3110.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačica  je u petak snimljena sa suprugom Semom u restoranu u Los Anđelesu, ali se veče koje je moglo da bude lepo završilo ne tako srećno.

Pretpostavlja se da je razlog njenog paničnog napada to što je shvatila da je drugi gosti restorana snimaju jer su shvatili da je pored njih velika zvezda. Čim je Spirs primetila da je svi snimaju telefonima, doživela je slom koji nije prijatno gledati.

Pročitajte još: Holivud je sinoć sijao: Lili Džejms hrabro u providnoj haljini, Džulija Roberts pokazala zašto je jednostavna moda još uvek u samom vrhu (FOTO)

Počela je da viče i priča besmislice potpuno neprepoznatljivim govorom. NJen suprug je brzo izašao iz restorana, pa je ostala samo sa telohraniteljem koji ju je izveo i vratio se da plati račun.

Britni je nakon incidenta odlučila da se oglasi i prokomentariše šta se dogodilo. Pevačica se u objašnjenu ponovo dotiče svog života i stanje povezuje sa svime što joj se dešavalo:

- Siguran sam da sam donela milijardu osmeha izgledajući kao Šrek u restoranu. Čak ni moj najbolji prijatelj nije mogao da dočeka da mi pošalje snimak. Znam da su sve vesti o tome da sam bila malo pijana u restoranu…  Tako sam polaskana što pričaju o meni kao manijaku, ali onda imajte hrabrosti da pričamo o svim negativnim stvarima koje su se desile u mojoj prošlosti - deo je objašnjena pevačice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas