Oglas
· · Komentari: 0

Holivud je sinoć sijao: Lili Džejms hrabro u providnoj haljini, Džulija Roberts pokazala zašto je jednostavna moda još uvek u samom vrhu (FOTO)

Najpoznatije holivudkse ličnosti sinoć su se našle na još jednom crvenom tepihu povodom glamurozne dodele nagrada "Critics Choice Avards" u Los Anđelesu

1673856577_Collage-Maker-16-Jan-2023-09.04-AM.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezde su bile obučene da impresioniraju, pa je bilo teško odlučiti ko bi poneo titulu najbolje obučene u slučaju da se zaista i dodeljuje.

Amanda Sajfred još jednom je dokazala zašto se smatra jednom od najbolje stilizovanih ličnosti. Zlatna je ove godine njen izbor za crveni tepih. Ponela je haljinu do poda neobičnog izreza oko struka. NJen izgled još više je došao do izražaja jer je izašla da pokupi svoju nagradu za najbolju glumicu u kategoriji limitirana TV seriji/TV film.

Pročitajte još: DAME U ŽUTOM: Mnoge holivudske zvezde prošetale su crvenim tepihom u ovoj trendi boji (FOTO)

Kejt Hadson takođe se odlučila za haljinu obasutu sjajem. Izgledala je neverovatno u prozirnoj svetlozlatnoj haljini, a odlučila se da istakne leđa i moramo reći da joj ovakav model odlično stoji.

Džulija Roberts još jednom je dokazala da je jednostavnost u modi nešto što ne prolazi. Ona nosi haljinu koja seže do poda, a prate je dugački rukavi. Duž dekoltea i rukava njena toaleta prožeta je zlatnim nitima, a na osnovu dosadašnjeg izbora poznatih glumica već se zaključuje da će zlatna da dominira ove godine.

Pročitajte još: Dženifer Garner ne napušta praznični duh: Glumica sklopila sve boje (FOTO)

Lili Džejms oduševila je u gotovo providnoj haljini masivne suknje A kroja. Haljina prelepe glumice imala je crne pruge sa velikom mašnom vezanom oko struka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas