Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić pokazala novog dečka: "Dragan je najveća ljubav mog života" (FOTO)

Jovana Jeremić više ne krije svog izabranika

1702470012_jovana_jeremic_25102023_0017.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, nedavno je podelila sa javnosti da je u emotivnoj vezi, ali je tada po pitanju identiteta njenog muškarca ostala misteriozna.

Ipak, kako su se u medijima pojavile fotografije Jovane i njenog 14 gpodina starijeg partnera, a koje su nastale na venčanju njegovog sina, voditeljka je odlučila da vest potvrdi i zvanično predstavi izabranika.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije. U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju -  napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas