· · Komentari: 0

Kajli Džener je promenila sinu ime, pa nakon godinu dana otkrila kako se zove: "Nismo se osećali kao da je to on"

Kajli Džener otkriva ime drugog deteta

1674375494_profimedia-0740111609.jpg
Foto: Profimedia

Kajli je postala mama po drugi put prošlog marta. Ona i njen suprug, Trevis Skot, promenili su ime svog sina iz Vuk (Volf) odmah nakon što su objavili kako se zove.

Ipak, odlučili su da promene ide deteteu jer kako su rekli „zaista nismo osećali kao da je on“.

Pročitajte još: Da li ju je prevario sa 14 žena u kući u kojoj je snimila spot? Majli Sajrus pokrenula lavinu pesmom koja je preslušana 100 miliona puta za 5 dana

Kajli je sada otkrila njegovo ime po prvi put u natpisu ispod fotografije: "AIRE ". Prema izvoru, ime znači "Božji lav".

- Ime našeg sina nije više Vulf. Prosto smo osećali kako to nije on. Samo sam htela to da vam javim zato što sad svuda viđam ime Vulf - objavila je tada Kajli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.