Oglas
· · Komentari: 0

ĆERKA DUBRAVKE MIJATOVIĆ PRAVA JE LEPOTICA: Ima 23 godine, i neodoljivo liči na glumicu u ulozi čuvene Đine(FOTO)

Starija ćerka Dubravke Mijatović je izrasla u pravu mladu damu, poput mame, voli prirodan izgled, ali je javni život ne zanima

1682500020_tlzp_03102019_0036-Dubravka-Mijatovic-ATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Dubravka Mijatović, čuvena po ulozi Đine Golubović, važi za jednu od najleših glumica na našoj sceni. Iako ima 54. godine, svi se dive njenom mladolikom izgledu i sjajnoj figuri. Kako je postajala starija, njena harizma i seksepil postajali su sve veći, te ne postoji osoba koja je odolela njenom šarmu. Iako je javna ličnost, trudi se da svoj privatni život sačuva od svetla reflektora.

Naime, glumica iz prvog braka sa kolegom Goranom Radakovićem, ima ćerku Ivu koja je napunila 23 godine. Vrlo retko je viđamo u javnosti, međutim, najnovije fotografije na društvenim mrežama su pokazale da je izrasla u pravu lepotica, a po komentarima mnogih je slika i prilika svoje majke.

Foto: Facebook printscreen

Život pred kamerama nije njena sfera interesovanja, niti ima želju da krene maminim i tatinim stopama. Međutim, poput Dubravke, i ona preferira prirodan izgled, te se minimalno šminka, a kada su odevne kombinaciju u pitanju - bira jednostavnost.

Ljubav između Ivinih roditellja rodila se dok su zajedno sa Srđanom Žikom Todorovićem, radili na sada već kultnom filmu "Tri palme za dve bitange i ribicu". Dubravka je Gorana upoznala još na fakultetu, ali ljubavne iskre su se pojavile tek kasnije, kada su počeli da snimaju legendarnu komediju.

Iako je njihov brak doživeo krah, ostali su u sjajnim odnosima, uvek su se dogovarali oko roditeljstva, a Radaković neretko ističe kako je njegova bivša supruga predivna majka.
Kako održava sjajan izgled u 6. deceniji?

Gotovo sve žene zanima kako glumica izgleda tako dobro u 54 godine, te je glumica nedavno otkrila koja je njena tajna.

"Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka.

Glumica je tada otkrila da ne drži dijete, već da voli da uživa u hrani, kao i da je zgodnu figuru ima zahvaljujući redovnim treninzima.

"Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete", zaključila je.

 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas