Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan pokazala lice BEZ TRUNKE ŠMINKE: Fanovi oduševljeni - prepustila se tehnikama šminkera poreklom iz Crne Gore (VIDEO)

Rijaliti zvezdu, Kim Kardašijan, uglovnom vidimo sređenu od glave do pete, a sada je rešila da pokaže lice bez mrvice šminke

1682155752_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ skkn
Oglas

Pokazala je prirodnu kožu, a njeni pratioci mogu da vide da i ona ima nepravilnosti na licu poput većine žena. Video je snimio njen prijatelj, šminker, Mario Dedivanović, poreklom iz Crne Gore, neposredno pred proces šminkanja.

Mario je uzbuđeno predstavio Kim koja je smešila dok je sedela raspuštene kose i u jednostavnom crnom kućnom ogrtaču. Tokom tutorijala, Kim se u jednom trenutku uključila, rekavši:

- Juče je bilo 15 godina od kas smo se upoznali Mario i ja. Poslao mi je cveće - rekla je kim, a Mario dodao da je ona njemu poslala tortu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Obožavaoce je najviše impresionirala činjenica da je Kim na početku časa dozvolila da bude prikazana pred kamerama bez trunke šminke. Pozitivni komentari su se nizali: "Izgleda dobro bez šminke", "Izgleda tako lepo i sveže bez šminke".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas