Oglas
· · Komentari: 0

Kiša im ne može ništa: Bredli Kuper i Điđi Hadid uživaju u romantičnoj šetnji (FOTO)

Bredli Kuper i Gigi Hadid ne dozvoljavaju da kiša zaustavi njihova druženja u NJujorku

1697873243_profimedia-0815294248.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudski par o kome se najviše govori u poslednje vreme sve češće je viđen kako provodi zajedničko vreme.

Sada su fotografisani u NJujorku. Oboje su bili toplo obučeni za hladan i kišovit dan. Manekenka nosi dugačak crni kaput dok na glavi ima kapu i naočare za sunce, iako pada kiša, ali se pretpostavlja da želi da se sakrije od brojnih paparaca koji ih prate u stopu. Glumac je pred nje bio nešto nežernije obučen, nosi donji deo trenerke i duks.

Foto: Profimedia

Kuper i Hadid su prvi put povezani ranije ovog meseca, kada su primećeni kako zajedno večeraju. Nekoliko dana nakon njihovog izlaska na večeru, njih dvoje su primećeni ponovo.

Hadid je ranije bila u vezi sa Zejnom Malikom, sa kojim deli trogodišnju ćerku Kai. Raskinuli su u oktobru 2021. godine nakon skoro šest godina zabavljanja. Kuper je ranije bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, sa kojom deli ćerku Leu de Sejn (6). Par, koji je počeo da se zabavlja 2015, raskinuo je dve godine kasnije, ali su ostali prijatelji, pa često možemo da vidimo njihve fotografije sa letovanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas