Oglas
· · Komentari: 0

"Koju zvezdu si napravio?" Novi sukob Cece Ražnatović i Milija u Zvezdama Granda (VIDEO)

Borba za kandidate izaziva ozbiljne sukobe u takmičenju

1670409181_ceca-i-mili-.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Zvezde Granda nalaze se na sredini prve faze takmičenja, a sve veća tenzija među članovima žirija pokazuje, koliko im je stalo da pridobiju za sebe, svakog kvalitetnog kandidata. 

Pročitajte još: Lepa Lukić otkrila svoj EMOTIVNI STATUS: "Volim da se doteram i da mi daju komplimente"

U novoj emisiji, ponovo će doći do sukoba između Cece Ražnatović i kompozitora Milija, a pometnju među njima upravo je napravila takmičarka koja nije znala za koga da se odluči od njih dvoje. Tada je Mili, kako bi je ubedio da je on pravi mentor za nju, rekao kako on zna, kako se prave zvezde, što je veoma iznerviralo Cecu:

-Čekaj koju zvezdu si napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca pre nego što si uzeo gitaru u ruke – rekla je ljuta Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila:

-Ja te spasem, ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gde je tu pravda? - dodala je folk zvezda, dok je Mili kroz osmeh nastavio da je pecka.

-Kada pevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert – dodala je ona. Mili je kroz osmeh potvrdio njenu priču, što je nju dodatno iznerviralo:

-Ti si prepotentan, hvala lepo!

-Šta sam ja?- upitao je Mili, a ona mu kao iz topa odgovorila:

-Ti si ništa!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas