Oglas
· · Komentari: 0

Konačno je došao kraj: Popularna pevačica nakon godinu i po dana podnela papire za razvod!

Sada je sve jasno

1638430005_magazin-in.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Tanja Savić šokirana je napadima od strane zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije preti da će je raskrinkati.

Pročitajte još: Dženifer Lopez nosi džakove sa Benom: Obukla popularne farmerke i džemper za izrvšavanje svih dnevnih obaveza (FOTO)

Glavni razlog za ovo blaćenje je njegov bes zbog Tanjinog zahteva za razvod braka. Ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro.

- Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g*vana i tako u nedogled. NJeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega - ispričao je za Svet izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu. 

- Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni. Jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi - zaključio je izvor. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas