Oglas
· · Komentari: 0
evrovizija

Konstraktini "PROTIVNICI" napravili NESVAKIDAŠNJI GEST! Norvežani je PODRŽALI pred finale Evrovizije (VIDEO)

Pred finale Evrovizije, predstavnici Norveške odlučili su da unesu dozu humora

1652514404_pjimage---2022-05-14T094133.402.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Norveški predstavnici Subwoolfer su finalisti Evrovizije i nastupaju večeras. Neobičnom pesmom i stajlingom odmah su privukli pažnju javnosti. Oni nose maske, nešto poput čuvenog Daft Panka, pa je njihov identitet misterija.

Ono što je mnoge iznenadilo je njihov gest kojim su podržali Konstraktu, koja će im večeras biti "protivnik" u finalu, a to su uradili na krajnje originalan način.

Oni su objavili snimak na TikToku kako tapšu rukama u ritmu naše numere, dok se sa njihovim smenjuje snimak Konstraktinog nastupa za pesmu "In corpore sano".

Pročitajte još: Konstraktu očekuje ŽESTOKA KONKURENCIJA u finalu Evrovizije! Ovo je kompletan spisak 25 finalista

Za kratko vreme snimak je dobio mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

@subwoolfer Just because we couldn’t land our spaceship near #israelcalling doesn’t mean we couldn’t practice our earthling cleaning routine at home to the live stream #serbia #konstrakta #fyp #subwoolfer #givethatwolfabanana #eurovision2022 #grandmasoftiktok @KONSTRAKTA ♬ original sound - Subwoolfer

Nakon druge polufinalne večeri "Evrovizije" u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski imaće pevač iz Estonije. Prenos počinje u 21h.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas