Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Kamila OBUSTAVILA dužnosti: Evo šta se krije iza ovog iznenađujućeg poteza Čarlsove supruge

Kraljice Kamila neko vreme neće obavljati službene dužnosti

1709568561_1705585965_3d9238d3802e357ab756068a32fdab259d589c39.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Gde je jedna muka, tu je i druga, iza ugla. Tako je makar u slučaju britanske kraljevske porodice pa se sada saznaje da su problemi zadesili i kraljcu Kamilu nakon što je pre mesec dana Bakingemska palata saopštila da Čarls III boluje od raka, a nešto pre toga i da je imao operaciju zbog benignog povećanja prostate u istoj bolnici u Londonu gde je 16. januara Kejt Midlton imala operaciju abdomena.

Supruga kralja Čarlsa kraljica Kamila iscrpljena je od službenih dužnosti, ne može da nastavi istim tempom, u kontinuitetu. Ona je preuzela veliki deo obaveza nakon vesti o bolesti njenog supruga.

Obavila je 13 dužnosti nakon dijagnoze o raku, na događajima gde je trebalo oboje da se pojave. U to spada i angažman za 14. februar u Grosvenor House u Londonu, koji je bio posvećen Vilijamu Šekspiru, čiji je Čarls veliki obožavalac.

Kamila se u javnosti pojavljivala sa osmehom na licu, a bila je predstavnica dvora i na nedavnoj komemoraciji grčkom kralju Konstantinu II, u Vindzoru.

Kraljica Kamila sutra putuje u inostranstvo i pauziraće ove nedelje od dužnosti, a naći će vremena i za porodicu, piše Daily mail.

Vratiće se dužnostima 11. marta na proslavi Dana komonvelta u Londonu, a Čarls će se tada obratiti javnosti video-porukom. Poznata autorka Ingrid Sevard rekla je za The Sun da je kralj insistirao da se njegova supruga odmori:

"On vidi da je ona iscrpljena. Kamilla je najviše bila posvećena brizi o zdravlju svog supruga, ali je takođe bila ta koja je morala da se suoči sa pretrpanim rasporedom kraljevskih angažmana i želela je da bude uz njega i Kejt dok oboje imaju zdravstvenih problema. Ona svakako zaslužuje odmor i relaksaciju".

Kamila je najstarija članica dvora koja se bavila službenim dužnostima, a kralj se bavio crvenim kutijama (papirologijom) kao i drugim obavezama dok traje njegovo lečenje. Kako je prošle nedelje istakao stručnajk Ričard Ki, kraljevska porodica ima veliki problem jer su samo četiri njena radna člana mlađa od 70 godina.

Princ Vilijam nastavlja sa angažmanima, kao i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga, piše Daily mail. Podsetimo, očekuje se da će oporavak Kejt Midlton trajati do Uskrsa, što će zavisiti od saveta lekara.

(Blic žena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas