Oglas
· · Komentari: 0

"Krila sam trudnoću": Tamara Milutinović blista prvi put u javnosti nakon venčanja, otkrila u kom je mesecu i sumirala utiske o venčanju za pamćenje (FOTO)

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je izgovorila sudbonosno "da" fudbaleru Darku Jevtiću

1683190060_grand_specijal_03052023_0074.JPG
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica se verila početkom godine, a ubrzo je usledilo i venčanje iz bajke koje je uspela da organizuje u rekordnom roku.

Ona se sada pojavila na snimanju Grandove emisije, što je njeno prvo pojavljivanje nakon venčanja. Pevačica je istakla da se više neće javno pojavljivati dok se ne porodi, jer želi da se maksimalno posveti porodici i čekanju bebe, a otkrila je i u kom je mesecu.

- Krila sam trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom – rekla je za Grand.

Pevačica je za prvo pojavljivanje nakon venčanja odabrala belu kraću haljinu sa rukavima, širek kroja, koja je prekrila njen trudnički stomak.

Tamara i njen suprug Darko su napravili venčanje za pamćenje na otvorenom u blizini Novog Sada, onakvo kakvo je zamišljala.

- Venčanje je bilo prelepo, bajkovito, baš onako kako smo zamislili i kako smo planirali i kako sam kao mala maštala. Ja volim prirodu i prosto sam želela tako da se udam, da mesto liči na Toskanu, a taj salaš zaista liči. Sada kada sam sumirala sve utiske, mladoženja je bio najveseliji. Ja sam onako želela da ispoštujem sve goste, malo sam i odmarala, želela sam sve da ispratim kako treba - priča Tamara za pomenute medije.

Pevačica je otkrila da su odabrali ime, gledajući reklamu, ali da će to još malo ostati tajna:

-Odabrali smo, ali nećemo još da otkrivamo, neka ostane tajna još malo. Zajedno smo se dogovorili oko imena, to je bilo spontano. Gledali smo neku nemačku reklamu, izgovorili su to ime, ja sam rekla vau kako se niko kod nas nije setio do sada – zaključila je Tamara za Grand.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas