Oglas
· · Komentari: 0
ROMANSA

Najpoželjniji muškarac za 2022.godinu ZAUZET? Pogledajte KO JE SREĆNICA, koja je osvojila njegovo srce (FOTO)

Dugo je krio svoj emotivni status, ali su dokazi konačno isplivali na svetlost dana. Prava prirodna lepotica, nova je devojka zgodnog glumca!

1668256955_profimedia-0286089543-Kris-Evans.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Konačno je ove nedelje potvrđeno, da je zvanično Najseksepilniji muškarac za 2022.po izboru magazina 'Pipl', Kris Evans- zauzet.

Navodi otkrivaju da je 41-jednogodišnji glumac, u vezi sa koleginicom Albom Baptistom (21). Svi se pitaju ko je lepa devojka koja je ovojila srce 'Kapetana Amerika'? Alba je poreklom iz Portugala, i kako se priča, par je zajedno već godinu dana. Potvrda o vezi Krisa i Albe, dolazi par nedelja nakon što su fanovi spekulisali da je par proveo Noć veštica zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Foto: Instagram/justjared

Par je viđen zajedno u javnosti kako se drže za ruke, 10.novembra, u šetnji Central parkom u NJu Jorku. Pokušavali su da se zamaskiraju noseći naočare za sunce i maske za lice, međutim mnogim poznavaocima i fanovima nisu promakli.

Pročitajte još: SLAVNI GLUMAC: Magazin "Pipl" izabrao najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a onda je došlo do "sukoba" sa bivšim nosiocem titule: "Ne odričem se!"

Izvori navode da je glumački par veoma zaljubljen, i da veza postaje ozbiljna. Dodaju i da Kris nikada nije bio srećniji, te da članovi njegove porodice i bliski prijatelji, obožavaju lepu Albu. U nedavnom intervjuu za magazin 'Pipl', gde je krunisan za najpoželjnijeg muškarca, o planovima za budućnost, Kris je izjavio:

''To je nešto što apsolutno želim: žena, deca, da napravim svoju porodicu. Kada čitate o nekim od najboljih  umetnika, bilo da su to glumci, slikari, pisci, mnogi od njih priznaće vam da nije ono što su uradili da ih čini najponosnijim, već veze; porodice koje su stvorili, ljubav koju su pronašli. Tako da, to je nešto što mi za ovih dugih 41 godinu, zvuči kao istina. To su najvažnije stvari. Volim ideju o tradiciji i ceremoniji. Imao sam puno toga u svom životu, pa je ideja o stvaranju istih nešto najbolje što mogu da zamislim.'', rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Foto: Instagram/chrisevan

Pročitajte još: Dženifer Lopez objašnjava zašto je dala DRUGU ŠANSU ljubavi sa Benom Aflekom: '' Morala sam da naučim da stavim sebe na prvo mesto''

Da im ruže cvetaju kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu, govori činjenica da druga sezona serije ''Časna sestra ratnica'' u kojoj Alba glumi, uskoro izlazi. Kris je takođe otkrio da njegov najnoviji film izlazi uskoro, a u pitanju je Božićna priča, u kojoj glumi zajedno sa Dvejn Džonsonom, i izjavljuje kako se tokom snimanja ludo zabavlja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas