Oglas
· · Komentari: 0

SLAVNI GLUMAC: Magazin "Pipl" izabrao najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a onda je došlo do "sukoba" sa bivšim nosiocem titule: "Ne odričem se!"

Slavni glumac poneo je laskavu titulu

1667907948_Kris-Evans-foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kris Evans i zvanično je proglašen za najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a ovu laskavu titulu preuzeo je od prošlogodišnjeg pobednika, kolege Pola Ruda.

Pročitajte još: Krv nije voda: Pogledajte kako izgleda SESTRA prelepe Danijele Dimitrovske (FOTO)

Titula mu je dodeljena u emisji kod komičara Stivena Kolbera "The Late Show", a popularni glumac se uključio putem video poziva, jer se trenutno nalazi na snimanju novog filma van Amerike. Krisa je kao najseksipilnijeg muškarca u emisiji najavio bivši nosilac titule iz 2016. godine Dvejn Džons, koji je slavnog kolegu zamolio da kaže nešto "seksi":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)


- Mnogo mi znači što ova titula dolazi od bivšeg najseksipilnijeg muškarca na svetu - rekao je Kris, dok se Rok odmah pronašao uvređenim i uputio komentar: "Kako to misliš?“  NJih dvojica nastavili su da se šale , a onda se Evans zahvalio Dvejnu na podršci:

- Hvala na podršci kao bivšem najseksipilnijem muškarcu, to mi mnogo znači - rekao je Kris.

"Nikada se ne odričem titule", dodao je Dvejn. "Ja sam najseksipilniji čovek na svetu zauvek, što znači za ceo život... Da te pitam nešto, brate. Jesam li živ? Još uvek sam živ. Jesam li još uvek seksi? Možemo da se kladimo da jesam - dodao je legendarni the Rock.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Evans se zahvalio svima, a posebno jednoj osobi, koja je pored njegovog psa Dodžera, oduševljena njegovom najnovijom titulom, a to je njegova majka, koja misli da je ovo zaista nešto posebno.

Kris je sa trona svrgnuo Pola Ruda. Evans je publiku osvojio ulogom u Marvelovom filmu "Kapetan Amerika", "Fantastična četvorka", i mnogim drugim.

Pročitajte još: Otkriven UZROK SMRTI Arona Kartera? Policija pronašla dokazni materijal

Nije se ženio, a već duže vreme nije predstavio devojku u javnosti, mada se spekuliše da mu je srce osvojila koleginica Alba Baptista.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas