· · Komentari: 0
neočekivano

KRSTINJA SE RAZVODI! Nakon što je izgubila 88 kilograma, odlučila je da okonča brak

Javnost nije prestala da bruji o njenoj transformaciji, a sada je usledilo još jedno iznenađenje

1647676646_krstinja.jpg
Foto: InstagramScreenShot/krstinja_official

Krstinja je bila u braku 4 godine, ali pevačica je priznala da je i pre odluke o razvodu bilo problema:

"U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo"

NJena neverovatna transformacija i gubitak skoro 90 kilograma nisu uticali na njenu odluku, a Krstinja je istakla da joj je suprug bio velika podrška tokom perioda operacija i dijeta:

"Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči. Svi će sad da pomisle da je posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina", otkrila je Krstinja i priznala da joj u braku nije bilo savršeno" - rekla je za list Kurir.

Pevačica je uvek otvoreno govorila o svom životu i teškom procesu gubitka kilograma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.