Oglas
· · Komentari: 0

Lena Kovačević iskreno o problemu koji godinama ima: "Mnogi ne veruju, ali tako je"

Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, i gotovo da ne postoji čovek koji uživo ne zanemi pred njom.

1662555848_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ Printskrin/ Lena Kovačević
Oglas

Iako bi mnogi rekli da je Lena svesna svoje lepote, pevačice ne krije da svako jutro kada se pogledala u ogledalo sebi pronađe manu.

- Imam taj probelm sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju ali tako je - rekla je Lena.

Pročitajte još: Haris Berković progovorio o saobraćajnoj nesreći iz detinjstva: "Leteo sam nekoliko metara, a mamin vrisak nikada neću zaboraviti"

Za pomenuti problem lepa pevačica pronašla je rešenje i to u ishrani i i fizičkoj aktivnosti.

- Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu naročito u večernjim satima i naravno sport. Plivanje mi dosta pomaže ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzmimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim sa niskim pritiskom- ispričala je u Goca show-u.

Osim titule lepotice i negovane žene, Lena slovi i za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a ona je nedavno otkrila i trikove kojima se služi kada je reč o modi.

Pročitajte još: Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Jovana Jeremić u društvu slavnog fudbalera (FOTO)

- Prilagodim neke aktuelne boje i printove sa nekim komadima koji su večni i uvek u modi, uglavnom klasični. Ima toliko lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe- ispričala je ona.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas