Oglas
· · Komentari: 0

LEPŠA OD NAJLEPŠIH RODITELJA: Pogledajte kako bi ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita mogla da izgleda za 10 godina (VIDEO)

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita je nasledila pravi genetski džekpot

1708513422_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli-i-Bred-Pit.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Za ćerku Anđeline Džoli i Breda Pita Šajlo Džoli - Pit koja će 27. maja napuniti 18 godina, govori se da je nasledila pravi genetski džekpot jer kada je pogledate, izgleda kao najpreciznija moguća kombinacija gena svojih roditelja, a godinama unazad komentariše se da li je ipak pobedila genetika njene majke ili oca. Sudeći po vizuelnom eksperimentu koji je sproveo grafički dizajner iz Filipina, poznat po sličnim ogledima, ova naslednica bi u budućnosti da izgleda upravo ovako.

Šajlo Džoli Pit neodoljivo podseća i na majku i na oca, a istovremeno je, kako je to inače sa genetikom, sasvim svoja. Snimak koji na Fejbuku ima više od dve hiljade lajkova vodi nas u budućnost kada će ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita imati 28 godina.

Grafički dizajner izmenio je lice u skladu sa očekivanim promenama, rezultat na kraju doveo je do komentara da će Šajlo biti ista majka, iako genetika oca naravno ne gubi na značaju.

"Ista majka, prelepa je", glasi komentar na koji se nadovezuje: "Savršena kombinacija gena roditelja, prelepa je", "Nasledila je najbolje od oboje". Tu je i sledeća reakcija. "Čak je i lepša od svoje majke".

Unuka glumaca Maršelin Bertran i Džona Vojta od malih nogu izložena je javnosti. NJen otac ranije je negodovao odluku Anđeline Džoli da njihovu decu redovno vodi na filmske premijere. Šajlo je poslednji put viđena u javnosti krajem prošle godina kada je sa sestrama Zaharom i Vivijen bila u NJujorku. Pažnja koja prati poznate naslednike skoro pa je neizbežna imajući u vidu karijere njihovih roditelja.

Šajlo Džoli Pit možda bude još više zastupljena na javnoj sceni s obzirom na to da je veliki zaljubljenik u hip- hop kako su ranije pokazali snimci iz plesnog studija koji pohađa.

Dok odrasta, prati je i komplikovan odnos njenih roditelja koji su se rastali 2016. a razveli 2019. nakon pet godina braka i 14 godina veze. Insjaderi su ne tako davno rekli da su deca najvažnija Bredu Pitu i da je sada u dobrim odnosima sa njima, nakon niza problema, iako ima naznaka da se viđa samo sa biološkim naslednicima kao i da su Zahara, Paks i Medoks koje je usvojio sa Anđelinom, odlučili da se odreknu njegovog prezimena.

Bred Pit je sada u vezi sa dizajnerom Ines de Ramon sa kojom je započeo zajednički život. sa Anđelinom Džoli ima i sina Noksa koji je brat blizanac Vivijen.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas