· · Komentari: 0

''LJUBAV JE SVE'': Tom Henks je proslavio 35 GODINA BRAKA sa Ritom Vilson, uz tortu i pogled koji govori sve (FOTO)

Oni su dokaz da neke ljubavi u Holivudu opstaju

1682922143_Tom-henk-naslovna-sa-zenom.png
Foto: Instagram printscreen/ ritawillson

Tom (66) i Rita (66) slave godišnjicu braka. Poznati glumački par ima dvoje dece zajedno, a da je i dalje romantičan i da svojoj dragoj pruža pažnju, dokaz je i slika koju jeRita podelila sa fanovima. 
Jedan od omiljenih glumaca je svojoj dragoj poklonio tortu sa natpisom ''Srećna godišnjica'', a Rita je sve to podelila na Instagramu, a uz objavu je ponosno napisala:

-35 godina braka. 30.April 1988. LJubav je sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

 

Čestitke u komentarima mnogobrojnih poznatih ličnosti su se samo nizale.

Oni su par za koji se nikada nisu vezivali nikakvi skandali, a upoznali su se daleke 1981. na snimanju serije ''Bosom Buddies''. LJubav su započeli prijateljstvom, jer je tada Tom bio u  braku. Vezu su obelodanili tek 1986, a nakon dve godine zabavljanja, venčali su se 1988. Iz te ljubavi rodili su se Čester Henks i Teodor Henks, dok Tom iz prvog braka ima još dvoje starije dece Kolina (45) i Elizabet (40).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

I dok je Tomova karijera išla uzlaznom putanjom tokom braka, Rita je bila njegov fan br.1, pa je uvek izjavljivala da nikada nije osećala ništa drugo osim sreće zbog njega.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.