Oglas
· · Komentari: 0

"Muka mi je od priče o razvodu": Nikolina Kovač i Saša Kapor proslavljaju deset godina braka - "Imali smo manje lepe trenutke, ali to postoji u svakom odnosu" (FOTO)

Nikolina Kovač i Sša Kapor danas proslavljaju desetu godišnjicu braka

1683808113_milica_pavlovic_15122016_010.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nikolina Kovač i Saša Kapor već 10 godina uživaju u skladnom braku. Par koji se upoznao u takmičenju "Zvezde Granda" danas ima sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

S vremena na vreme pojavljuje se vest da se razvode, a Nikolina otrkiva da je samo reč o natpisima koji nisu istiniti:

- Mi se uvek pojavljujemo zajedno, bolje se razumemo, ta je prednost. Meni je muka više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju.  Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju - istakla je u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Objavom na Instagram profilu, obavestili su pratioce da proslavljaju 10 godina braka:

"Deset jublinarnih godinica, srećno nam", napisala je pevačica, a potom su usledile čestitke fanova, ali i kolega poput Sanje Đorđević, Željka Samardžića, Dragan Katić i mnogh drugih.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas