Oglas
· · Komentari: 0

KRALJ ČARLS OTVORIO EVROVIZIJSKU SCENU U LIVERPULU: Kamili se najviše sviđa scenografija iz Srbije! (FOTO, VIDEO)

Pritiskom na dugme, kralj Čarls i njegova supruga Kamila osvetlili su velelepnu scenu ovogodišnje „Pesme Evrovizije“ u Liverpulu

1682679828_profimedia-0772242493-Carls-i-Kamila-Eurosong.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Britanski kralj Čarls je sa suprugom Kamilom svečano predstavio javnosti scenu na kojoj će ovogodišnji učesnici „Pesme Evrovizije“ u Liverpulu izvoditi svoje kompozicije. Nakon toga su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se supruzi kralja najviše dopala scenografija predstavnika Srbije Luka Bleka.
Nakon toga, organizatori takmičenja su kraljevski par poveli u obilazak scene i cele dvorane. Razgovarali su i sa čelnicima Bi-Bi-Sija, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, ali i sa pojedinim voditeljima takmičenja.

U Liverpulu je i ovogodišnja predstavnica Velike Britanije Me Miler, koja se takođe sastala sa kraljevskim parom.

Izvršni producent takmičenja Li Smiterst je na Tviteru podelio kako je kralj Čarls sa svojom suprugom Kamilom obišao dvoranu u Liverpulu, a da se njoj, prilikom obilaska dela sa rekvizitima, najviše dopala scenografija koju će u svom nastupu koristiti predstavnik Srbije Luk Blek.

„Pesma Evrovizije“ održava se od 9. do 13. maja u Liverpulu. Predstavnik Srbije Luk Blek nastupiće treći u prvom polufinalu 9. maja.

Sve tri večeri takmičenja možete da pratite u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas