Oglas
· · Komentari: 0

LUKSUZAN ODMOR: Verica Rakočević uživa u ELITNOM letovalištu, gde se okupljaju NAJBOGATIJI NJUJORČANI! (FOTO)

Ženski provod Verice Rakočević u NJujorku.

1633527362_pjimage--5-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ verica.rakocevic
Oglas

Javnost uveliko spekuliše o raskidu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, a dizajnerka je nakon uspešne revije odlučila da odmori glavu u NJujorku, kod ćerke Milene.

Pročitajte još: PRVA NA UDARU Milana Laće Radulovića biće CECA: "Ne mogu više da krijem, nikada joj neću zaboraviti OVE reči"!

Omiljeno letovalište NJujorčana

Kao utočište je izabrala ekskluzivno naselje, u koje beže svi NJujorčani kada žele da odmore. U pitanju su Hemptonsi koji se nalaze na samoj ivici Atlanstskog okeana i mogu da se pohvale najlepšom plažom na Long Ajlendu.

Verica je uživala u igri sa nedavno rođenim unukom, u šetnji peščanom plažom, ali i u poseti lokalnoj biblioteci. 

 

Verujemo da će se nakon ovog punjenja baterija, Verica vratiti puna kreativne energije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas