Oglas
· · Komentari: 0

MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ: "Lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje"

Jelena Đoković progovorila o borbi njene majke koja ju je rodila jako mlada

1701083514_Foto-Ataimages.rs-Printzscreen-Instagram-jelenadjokovicndf.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - jelenadjokovicndf
Oglas

Roditelji supruge Novaka Đokovića, Jelene Đoković, prava su misterija za javnost. Ne eksponiraju se, a u malobrojnim intervjuima u kojima ih je ćerka pominjala jasno je da su svoje živote posvetili deci.

Kako je Jelena istakla, roditelji Miomir i Vera uvek su se trudili da njenu dve godine stariju sestru Mariju i nju usmeravaju na pravi način, a supruga Novaka Đokovića veruje da je na nju poseban uticaj imala borba njene majke.

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je Jelena jednom prilikom.

 

Foto: Printscreen/ Instagram - jelenadjokovicndf

Ona napominje da je veoma važno i, za nju najlepše, to što je njen otac cenio karakter njene majke, kao i da je život u ovakvoj porodici učinio mnogo za njenu ličnost.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - rekla je Jelena.

Supruga našeg tenisera je danas na čelu Fondacije "Novak Đoković" i ponosna je mama Stefana i Tare.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas