Oglas
· · Komentari: 0

Maraja Keri neprepoznatljiva: Ušla u more u odelu za plivanje (FOTO)

Maraja Keri (53) ovih dana uživa na privatnoj jahti, a tom prilikom su je paparaci uhvatili nespremnu

1658152937_profimedia-0646231299.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nije tajna da se Maraja Keri (53) bori sa suvišnim kilogramima već nekoliko godina, mada to pevačica ne bi priznala ni za živu glavu. Ona je oko sebe stvorila imidž fatalne žene kojeg se čvrsto drži, negirajući nezadovoljstvo sopstvenim izgledom.

Ovaj put smo mogli da je vidimo u jednoj od zaista retkih situacija - na kupanju. Maraja je tom prilikom u more ušla noseći na sebi odelo za plivanje umesto bikinija. Čak i u odelu se jasno video očigledan višak kilograma slavne pevačice.

Pročitajte još: "Ponašaju se kao sav normalan svet": Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković oduševili ljude (FOTO)

NJoj je društvo pravio 14 godina mlađi dečko, Brajan Tanaka (39), kao i njena deca, blizanci Maroko i Monro (11).

Maraja je ovom prilikom nosila odelo koje je otkopčala kako bi se videlo njeno bujno poprsje, a na licu je imala jaku šminku od koje nikad ne odustaje.

"Meni ona izgleda sasvim normalno, ali znajući poznate, ona želi da izgleda savršeno!"

"Ne vidim ja ovde ništa loše"

"Divu su uhvatili nespremu, ali meni izgleda kao i svaka druga mama koja se zabavlja sa svojom decom."

"Izgleda kao nečija bogata tetka," samo su neki od komentara na fotografije Maraje Keri u odelu za kupanje.

Pročitajte još: "Uspeli smo": Oglasila se Dženifer Lopez nakon venčanja sa Benom, promenila dve haljine i pokazala da je klasika neprolazna (FOTO)

Maraja i Brajan su se upoznali sredinom 2000-ih, dok je on bio jedan od pomoćnih igrača na njenoj turneji. Pre nego je stupila u vezu sa Tanakom, Maraja je bila u braku sa Tomijem Motolom (72) od 1993. do 1998. godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas