Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović iskreno o kandidatima u Zvezdama Granda: "To takmičenje se završi i onda dok gledaš njihove postupke.."

Marija Šerifović ispričala je šta joj se ne sviđa kada su u pitanju učesnici velikog takmičenja

1663064701_3dda39f17f8f4d5e4c44b8d76698bebabc5e93b1.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Marija Šerifović aktivna je na društvenoj mreži Instagram gde deli detalje iz pravtnog života i komunicira sa pratiocima. Sada je pevačica odlučila da odgovori na nekoliko pitanja obožavaoca, a među njima našlo se i jedno koje se odnosilo na popularno takmičenje Zvezde Granda gde je godinama deo žirija.

Pevačica je iznela mišljenje na osnovu dugogodišnje saradnje sa mnoštvom kandidata:

- Shvatila sam da nemam više živaca za ovaj narod, svi hoće da se vidi što više, što bolje, hoće da sve pršti na sve strane, a niko dinara nema! Šta je to, šta je to?! U stvari, prosto je, to su samo kompleksi - počela je Marija i nastavila:

Pročitajte još: Filmska ljubavna priča Kornelija i Snežane: Žena koja mu je povratila VERU u ljubav (FOTO)

- Zaključila sam još nešto, a to je da u Zvezdama Granda ja ginem sa onom decom, trudeći se da budu što bolji ljudi, pevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vreme teče ti u stvari primetiš da je to bilo samo jedno gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra retki. Istovremeno, to je verovatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, niko ne mašta i ne vidi sebe negde. Okej, razumem i da mora da se živi i da se sipa gorivo, da se kupuju pelene, sve to razumem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža, pa valjda ćeš da uradiš sve na ovom svetu... Ne znam - iskrena je pevačica.

Marija Šerifović nedavno se našla u dešavanju koje je privuklo veliku pažnju. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako neko viče na ulici u Beogrdu ispred automobila koji je bio zaustavljen na sredini puta, a potom udara rukom u auto. Nakon što je se pretpostavljalo da je u pitanju Marija, to je potvrdila i sama pevačica, ali nije otkrivala detalje.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas