Oglas
· · Komentari: 0

"Mi nismo anđeli" jedan je od naših kultnih filmova: Da li znate koji glumac je odbio ulogu ANĐELA?

Odbio ulogu

1654266801_uros.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Film "Mi nismo anđeli", jedan je od najomiljenijih filmova mnogim generacijama. Replike iz ovog filmskog ostvarenja Srđana Dragojevića i dalje se koriste, a jedan glumac uspeo je i da odbije ulogu.

Pročitajte još: "SVAKA OPERACIJA NOSI RIZIK": Nina Radulović otvoreno o borbi za zdravlje, nakon što je dobila jake bolove

Naime, svima je dobro poznato da su uloge "đavola" i "anđela" pripale Srđanu Žiki Todoroviću i Urošu Đuriću. Ipak, Uroš nije bio prvobitno u planu za ulogu "anđela", već je ona bila namenjena Draganu Bjelogrliću koji je odbio, jer je u to vreme snimao film "Crni bombareder" i nije imao vremena da se posveti nečemu drugom.

Uroš Đurić, ipak, maestralno je odigrao ovu ulogu, koja ga je na neki način i proslavila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas