Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Milica Todorović peva u ODžACIMA, a odzvanja u TOKIJU! Evo uz koju pesmu su vaterpolisti primili ZLATNE MEDALJE (FOTO/VIDEO)

Popularna pevačica sinoć je nastupila u Odžacima, a jutros u Tokiju.

1628423203_milica_todorovic_13062018_00056.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Vaterpolisti Srbije danas su odbranili zlato sa Olimpijskih igara u Riju i u spektakularnom meču sa grčkom ostvarili ubedljivu pobedu za zatnu medalju i u Tokiju. Nakon prve proslave i čestitanja u bazenu, usledila je i dodela odličja. Posle srpske himne Bože pravde u areni je zagrmela i medlodija pesme "Ti moje zlato" koje izvode pevačica Milica Todorović i MS Janko.

Pročitajte još: Mini haljina u ZMIJSKOM dezenu u ŠESTOJ DECENIJI! Pogledajte stajling Snežane DAKIĆ za šetnju Knez Mihailovom ulicom (FOTO)

I dok je Milica Todorović sinoć nastupala u jednoj diskoteci u Odžacima gde je do zore pravila nezaboravnu diskoteku, njena pesma orila se i jutros u Tokiju. MS Janko je odmah podelio radost zlatne medalje, ali i njihovog hita koji je zapalio Tokijo.


Foto: InstagramStoryScreenShot/yankoomusic

Nešto kasnije oglasila se i Milica Todorović uz čestitke i želju da vaterpolistima i uživo otpeva svoj veliki hit.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

- Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila titulu i zapevala MOJE ZLATO! Bravo momci, vi ste ponos naš - napisala je oduševljena pevačica.

Inače, pesma "Ti moje zlato" jedan je od najvećih hitova i najslušanijih domaćih pesama sa više od 152 miliona pregleda na JutJubu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas