Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović se RASPLAKALA usred nastupa: Okrenula publici leđa i brisala suze (VIDEO)

Milica Todorović je jedva smogla snage da nastavi da peva

1704276506_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-milicatodorovicfanpage.off.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - milicatodorovicfanpage.off
Oglas

Naime, na društvenim mrežama je isplivao snimak na kom se vidi pevačica kako stoji na bini okrenuta leđima prema publici i briše suze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicatodorovicfanpage.off

Milica je u jednom trenutku smogla snage i nastavila da peva numeru "Moje zlato", a još uvek nije poznato šta ju je rastužilo.

Inače, Milica je pevala na Trgu republike za doček Nove godine.

- Ja sam rođena spremna. Mi smo ovo još letos dogovorili, tako da uzbuđenje traje, imam euforiju. Poželeću da budem živa i zdrava, da sam srećna, da imam hitove, budem zaljubljena i imam Arenu. Mislim da bih mogla da je napunim, ali ja sam skromna i mislim da moram još pesama da snimim. - rekla je Milica tada za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas