· · Komentari: 0
ŠOK

Severina i Igor Kojić potvrdili razvod? Ovaj potez je dokaz (FOTO)

Severina i Igor Kojić već godinu dana se ne oglašavaju povodom glasina o razvodu

1625487964_severina.jpg
Foto: Ataimages

Sve više se sumnja da je njihovom braku zaista došao kraj. U prilog tome govore i zajedničke fotografije koje više ne objavljuju, a najeće sumnje probudio je Instagram na kome Severina više ne prati Igora, kao ni on nju.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni u Hemptonsima u najslađem izdanju, a priča se da imaju lepe vesti! (FOTO/VIDEO)

Igor i Severina u medijima nisu želeli da pričaju o svom odnosu, ali je jasno da u njihovom braku definitivno nešto ne funkcioniše, a da li je otpraćanje sa društvenih mreža i zvanična potvrda kraja ljubavi, ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram printscreen/Severina

Foto: instagram printscreen/igorkojic

Severina i Igor venčali su se u  Istri u septembru 2015.

Severina i Igor venčali su se 25.09.2015. godine na tajnom venčanju u Istri. NJihov brak bio je konstantno pod budnim okom javnosti, ali se oni nikada nisu obazirali na komentare. Uživali su punih pet godina u ljubavi, zajedno sa Severininim sinom Aleksandrom. Šta je razlog rasturanja idiličnog braka, njih dvoje su sačuvali za sebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.