Oglas
· · Komentari: 0

Miloš Timotijević o životu na relaciji Beograd-Lisabon: "Imam sada i drugu stranu života tamo"

Miloš Timotijević je u septembru 2023. godine dobio sina sa suprugom Tijanom

1704107002_kzn_smrt_devojka_21102022_0010.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Za Miloša Timotijevića će 2023. godina sigurno biti najlepša do sada jer se pored brojnih uloga na filmu i u serijama, ostvario i u onoj najlepšoj, ulozi roditelja. Glumac više od godinu dana živi na relaciji Beograd - Lisabon, jer je baza supruge Tijane u Portugalu, i kaže da jednako uživa u obe zemlje.

- Živim malo tamo, malo ovde. I dalje je Beograd moj grad, moja karijera i život su ovde, a imam sada i drugu stranu života koja je tamo. Snalazim se. Sreća pa ima direktan let. To olakšava stvar u našoj situaciji. Lepo je tamo i ovde, ne može da se upoređuje život, ali slično se živi. Lisabon je zanimljiv, ima svoj tempo - rekao je Miloš za Blic, te se osvrnuo na dete koje je dobio sa Tijanom.

- Ne bih hteo da pričam o tome, trudim se da čuvam svoj privatni život. Ono što procuri, procurilo je, ali ne bih direktno da krene od mene. Srećan sam, naravno - istakao je glumac, koji je rekao da su se supruga i on trudili da sakriju venčanje.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas