Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je supruga Miloša Timotijevića: Mlađa je od glumca 15 godina i ćerka je poznatog fudbalera (FOTO)

Miloš Timotijević je sreću pronašao kraj Tijane Simić sa kojom je prošle godine dobio sina

1710752132_serija_poziv_15112023_0186.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Glumac Miloš Timotijević 2023. godinu definitivno će upamtiti po najlepšem trenutku u životu. Njegovoj supruzi Tijani i njemu ostvarila se najveća želja, dobili su sina Jakova.

Miloš je nedavno odlučio da otvoreno otkrije detalje o njegovoj porodici. Priznaje da mu nije bilo ni malo lako, jer je porođaj njegove supruge trajao dvadeset šest sati.

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to - rekao je Miloš za "24sedam".

Glumac je pre braka sa Tijanom, 13 godina bio u bračnoj zajednici sa prvom suprugom Dunjom, od koje se razveo. Kako su mediji tada preneli, Miloš i Tijana su se venčali nakon samo 40 dana veze, a taj kratki period im je bio dovoljan da shvate da su jedno za drugo.

Tijana je ćerka bivšeg fudbalera i sportskog agenta Saše Simića, koji je dugi niz godina igrao u Portugalu. Prema ranijim napisima medija, zbog njegove karijere se kao mala preselila tamo, pa se pred kraj osnovne škole vratila u Beograd. Potom, završila je srednju školu, radila je u srpskoj kući fudbala, pa se vratila za Portugal, za koji je prilično vezana.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas