· · Komentari: 0

Miloša Timotijevića svi znate, a evo ko je bio njegov otac (FOTO)

U svet poznatih zakoračio je zahvaljujući ocu

1667210487_timotijevic.jpg
Foto: Youtube printscreen/ RTV Novi Pazar

Glumac Miloš Timotijević ovih dana po drugi put je uplovio u bračne vode, sa 15 godina mlađom Tijanom Simić, a iz dobro upućenih izvora stigla je informacija da je ona ćerka poznatog fudbalera Saše Simića, koji je igrao za brojne klubove: Madeiru, Boavistu, Bieru Mar...

Pročitajte još: Goca Tržan ispričala DETALJE seksualnog zlostavljanja: "Nisam ni pomislila da bi mogao da mi naudi"

Ipak, ni otac Miloša Timotijevića, Dragan Timotijević Belmondo, koji je preminuo pre tri godine, nije bio ništa manje uspešan u svojoj branši. Naime, u višedecenijskoj karijeri fotografa uradio je više od trista naslovnih strana i preko šeststo modnih naslovnica.

‒ Odrastao sam pred objektivom njegovog fotoaparata i mislim da me to pripremilo za budući poziv ‒ priznao je jednom prilikom šarmantni glumac, koji je uz tatu još u detinjstvu zakoračio u svet slavnih.

 

Na pitanje koje profesionalne savete mu je otac davao odgovorio je:

‒ Govorio mi je da uvek imam neki tok misli dok poziram. Pribojavao se za mene kada sam počinjao, znate kakvi su roditelji. Kad bih neku ulogu odbio, kritikovao me je, ali smirio se čim je video da imam osećaj za to šta treba da radim. Pogotovo je pred kraj života shvatio da je moj put bio moj put.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.