Oglas
· · Komentari: 1
ISKRENO

Misica Valentina Petrović se oglasila nakon SKANDALA i pokazivanja DVOGLAVOG ORLA (FOTO)

Predstavnica Srbije na izbor za Mis Interkontinetal, Valentina Petrović, postala je glavna tema domačih medija zbog svoje nepromišljenosti

1635318935_devojke.jpg
Foto: Instagram printscreen/
Oglas

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Valentina, Mis Interkontinetal Srbije, slikajući se sa predstavnicama Crne Gore i takozvane države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, koji predstavlja simbol "Velike Albanije", oglasila se na društvenim mrežama i javno se izvinila čitavoj Srbiji:

Pročitajte još: "Treba je izbaciti sa TAKMIČENJA": Srpska misica u društvu Albanke, Crnogorke i Kosovke pokazala simbol "velike Albanije", javnost u ŠOKU (FOTO)

- Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

- Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Foto: Instagram printscreen/frontinnagashi

- Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

- Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti - napisala je Valentina na svom Instagram nalogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas