Oglas
· · Komentari: 0

MODERNA PORODICA: Miranda Ker otkrila da je "JAKO BLISKA" sa bivšim, Orlandom Blumom, a evo kako to podnose njihovi partneri! (FOTO)

Porodica za svaku pohvalu.

1632922040_pjimage--2-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Biti u dobrim odnosima sa bivšim nikad ne izlazi iz mode. Miranda Ker je prva koja je priznala da ima „modernu porodicu“.

Pročitajte još: Genetika ili estetski zahvati? Emina Jahović važi za pravu LEPOTICU, a OVAKO je izgledala na početku karijere (FOTO)

Svi se slažu

Ne samo da je bliska sa svojim bivšim Orlandom Blumom, već je i prijateljica sa njegovom verenicom Keti Peri.

Miranda je podelila nove detalje o svojoj porodici, koja još jednom dokazuje da je mir mnogo bolji od drame. "Neverovatno je da smo [Orlando i ja] uspeli da pronađemo druge partnere koji zaista dobro sarađuju sa nama", podelila je Miranda."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

"[Moj muž] Evan i Orlando zaista se slažu jednako dobro kao i Keti i ja, pa je to veliki blagoslov, i ne mora biti drugačije. To može biti harmonično, a vi možete biti super ljubazni."

Prisetila se kako je izgledalo kad je prvi put upoznala Keti. Pre nego što zamislite neprijatan susret i upoznavanje, Miranda kaže da je bilo upravo suprotno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

„Samo smo odmah kliknule, kao da smo već bile prijateljice ili tako nešto“, objasnila je ona. "Od prvog dana, kada smo se Orlando i ja rastali, bili smo jako bliski, zaista dobri prijatelji. Uvek sam želela najbolje za njega, a on je uvek želeo najbolje za mene."

Miranda i Orlando dele 10-godišnjeg sina po imenu Flin. Manekenka ​​takođe ima dvoje dece sa Evanom: Harta (3) i 23-mesečnog Majlsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas