Oglas
· · Komentari: 0

"MOJA MAMA JE VESNA ZMIJANAC": Nikolija otkrila kako je ušla na Exit

Svi znamo da je poznata pevačica Nikolija Jovanović ćerka Vesne Zmijanac.

1709293625_Nikolija-i-vesna-Zmijanac-ATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Poznata pevačica Nikolija Jovanović gostovala je u nekoj emisiji i otkrila je jedan zanimljiv detalj sa Exita. Zaboravila je vip kartu pa je morala da se snađe:

-Ovaj, bilo je mnogo smešno. Prvo mi nisu verovali, Exit je bio u pitanju i imala sam onaj neki kao vip međutim taj dan sam ga zaboravila, i onda sam otišla i probala da odem na šarm, i kad sam probala jednu stvar neće, drugu stvar i na kraju ali stvarno sam izbegavala, nisam volela to mama mi je... I ja ovako u oči kažem moja mama je Vesna Zmijanac a meni sekjuritas kaže i moja mama je Madona. I ja kažem ali ja imam sliku, ali mogu i ja da imam. Upalilo je na kraju- rekla je Nikolija. 

 

@extrafm Mama Vesna Zmijanac VS. Madonna 😅😂 #extrafm #nikolija #vesnazmijanac #radio #radiointerview #zagreb #radiostation #radioshow #interview #croatia #fyp #foryoupage ♬ original sound - Extra FM

 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas