Oglas
· · Komentari: 0

"Moje vreme tek dolazi": Milica Todorović o budućim planovima, pa priznala - "Ne znam kako zavodim muškarce"

Pevačica je bila gost na sinoćnjem koncertu Saše Matića u Areni

1678348902_Milica-Todorovic-ATA-images.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Folk pevač Saša Matić organizovao je solistički koncert 8. marta u Areni kojim je proslavio dve decenije uspešne karijere.

Na koncertu koji je je održao i kao poklon svim damama na praznik žena pojavile su se brojne poznate ličnosti kako bi podržale Saleta, a među njima je bila i Milica Todorović.

Ona se pojavila u dugoj crvenoj haljini, pa otkrila koga planira da zavede:

- Zavodiću publiku. Crveno je onako u znaku Dana žena, pa sam zato odabrala crvenu haljinu. Ne znam kako zavodim muškarce, to bolje njih da pitate. Nemam taktiku u zavođenju muškaraca, ne pretvaram se, prosto sam takva kakva sam. Volim da se šalim, pa ih verovatno taj moj humor privuče. Nisam dobila ništa za 8. mart - ispričala je pevačica za "Blic", pa dodala da je ruže dobila 7. marta:

- Organizovla sam humanitarni koncert u Kruševcu, za jednu moju prijateljicu, 7. marta sam dobijala ruže. Partnera nemam, ne znam šta da vam kažem.

Mnoge njene koleginice zakazale su koncerte u Areni, a Todorovićeva je otkrila zbog čega ona to još uvek nije uradila:

- Meni je jako drago zbog njih, oni su vredniji od mene. Ja više volim da odmaram nego da radim. Ja sam perfekcionista, uvek mislim da nešto nije dovoljno dobro. To me koči. Vaga sam u horoskopu, stalno vagam, kod mene to ide malo sporije, ali moram da kažem da spremama projekte koji slobodno mogu da najave Arenu. Ja toliko imam svega i svačega, niakako to da izbacim, moje vreme tek dolazi.

Ne krije zahvalnosti Saši koji ju je pozvao na koncert:

- Saša Matić me je zvao kad je pravio koncert u Zagrebu, a onda me je nedavno pozvao da me pita šta radim za 8. mart i pitao me da pevamo u Areni. Želim da mu se zahvalim i da mu kažem da je on veliki genije.

Priznaje da je osetljiva osoba i da sve prima k srcu:

- Moje živce su pojeli razni ljudi, jako sam osetiljiva, sve primam k srcu, u sebi se jedem. Svesna sam da sam lenja i nerviram se zbog toga, samu sebe jedem. Takva sam se rodila - zaključila je lepa pevačica za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas