· · Komentari: 0

Muškarci su DECENIJAMA uzdisali za njom, a ona se udala za ŽENU: Jedna od najpoznatijih pevačica rekla "DA" posle dve godine odlaganja venčanja

Dugo je važila za jednu od najseksipilnijih žena na svetu za kojom su uzdisali muškarci, ali njeno srce pripalo je ženi

1655649505_profimedia-0699216246.jpg
Foto: Profimedia

Pevačica Samanta Foks i njena partnerka Linda Olsen venčale su se nedavno u Eseksu, a fotografije sa venčanja već su se našle u svim svetskim medijima. NJih dve su venčanje odlagale čak dve godine zbog svetske pandemije koronavirusa.

Linda je pre mesec dana objavila sliku na svom Instagram profilu na kojoj pozira u salonu venčanica sa širokim osmehom na licu.

"Naš veliki dan je sve bliže", napisala je u opisu.

Izvor blizakparu izjavio je za Daily mail online: "NJih dve jedva čekaju taj veliki dan".

Podsećamo, Samanta je od 2016. u vezi sa Lindom, koja je poreklon Norvežanka. Olsenova već ima dva sina i svoj život vodi daleko od medija i kamera. NJena partnerka, Samanta, izjavila je jednom prilikom da joj je drago što nije kao i ona u šubiznisu. NJih dve su se verile u martu 2020. godine.

Pročitajte još: "Svetski trendovi su da se porodice ruše": Bojan iz Leksingtona dao vredan saved mladima kako da pristupaju braku

Samanta Foks je vrhunac popularnosti dostigla 80-ih svojim pesmama, ali i seksipilom. Pozirala je sa 16 godina u toplesu za poznatu Page 3 britanskog tabloida The sun. Zanimljivo je da je bila najmlađi model koji je uspeo da se pojavi na njoj i ubrzo je stekla titulu najpopularnije pin-up devojke.

Pročitajte još: Doživela INFARKT NA SNIMANJU EMISIJE: Naša poznata pevačica o traumatičnom iskustvu

Neviđeni uspeh doživela je kada je 1986. obavila singl "Touch me", koji je bio na prvom mestu po slušanosti u 17 zemalja. "Naughty girls" i "I wanna have some fun" neke su od pesama koje su takođe stekle veliku popularnost, a 1988. Samanta je bila nominovana za nagradu Brit u kategoriji najbolje muzičke umetnice.

Sa godinama, više se posvetila pevanju, zapostavljajući karijeru modela. Pozirala je za čuveni Playboy sredinom 90-ih.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.