Oglas
· · Komentari: 0

"Napisala je celu moju karijeru": Ceca sa suzama u očima o Marini Tucaković - "Postavila je jako visoke standarde"

Ceca otvoreno o saradnji i prijateljstvu sa Marinom Tucaković

1669378085_ceca_raznatovic_bl_16072022_0022.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Marina Tucaković napustila nas je 19. septembra 2021. Sa razlogom važi za najpoznatijeg tekstopisca sa ovih prostora, a napisala je vanvremenske hitove koji se već decenijama pevaju sa istim žarom.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović sarađivala je duži niz godina sa Marinom, a po prvi put snima album bez nje, što joj vrlo teško pada:

- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već to i prevazići - otkrila je u najavi osme epizode serijala "Ceca show" koji se emituje na "Blic televiziji".

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA JEDNIM POTEZOM ŠOKIRALA U KATARU: U brazilskom dresu navija za SRBIJU?(FOTO)

- Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo - nastavila je priču sa suzama u očima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pevačica smatra da je njihov prvi susret bio sudbinski:

- Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo.

Ceca ne krije da su Marina Tucaković i Futa najzaslužniji za njenu uspešnnu karijeru:

- Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja - zaključila je.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas