Oglas
· · Komentari: 0

Koja ih sudbina čeka? Poznata platforma za filmove otkriva da li će nastaviti saradnju sa HARIJEM I MEGAN

Princ Hari i Megan Markl nalaze se na ''klimavim nožicama''

1687954079_profimedia-0747950116-Hari-i-Mgena.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nakon što je njihov milionski ugovor sa Spotifajem raskinut, svi se pitaju da li će onaj sa Netfliksom opstati. Naime, na ovoj platformi prikazivala se njihova prva dokumentarna-serija ''Hari i Megan'' u kojoj su izneli mnoštvo ''prljavog veša'' o kraljevskoj porodici.

Izgleda da ovaj par konstatno prati kontraverza, pa mnogima nisu omiljeni, ali Netliksu definitivno jesu. Glasnogovornik kompanije, izjavio je da sa Saseksovima rade na nekoliko novih projekata, te da se saradnja nastavlja.

'' Mi cenimo našu saradnju. ''Hari i Megan' 'je bio najgledaniji dokumentarac na Netfliksu ikada, i nastavićemo saradnju na nekoliko projekata, uključujući seriju ''Srce Inviktusa'', izjavili su.

Pomenuta serija baviće se sportistima koji su na neki način osobe sa invaliditetom, a takmiče se 
u raznim kategorijama na ''Inviktus igrama'', koje su pod patronatom princa Harija.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali su petogodišnji ugovor vredan100 miliona dolara sa Netfliskom, 2020.godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas