Oglas
· · Komentari: 0

Nasmejani i raspoloženi uprkos poslovnim problemima: Hari i Megan viđeni dok se drže za ruke u šetnji (FOTO)

Krive druge za svoj neuspeh

1688374772_Hari-i-Megan-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/ dukeandduchessofsussexdaily
Oglas

Nedavno su Hari i Megan uslikani na ulicam aSansta Barbare. Par je bio vidno raspoložen, dok se Megan smejala, držeći se za ruke, izlazeći iz jedne poslovne zgrade. Par je pratio čovek koji je izgledao kao lično obezbeđenje.

Vojvotkinja od Saseksa (41) nosila je belu košulju i braon šorts. Svoj izgled je upotpunila belim šeširom, naočarima za sunce i slojevitim narukvicama. U međuvremenu, Hari je bio u ležernom izdanju, obučen u sivu polo majicu sa bejzbol kapom.

Pojavljivanje dolazi par nedelja nakon što je Spotifaj odbacio ugovor vredan 20 miliona dolara sa Saseksovima, nakon samo jedne sezone podkasta ''Arhetipovi''.

Vojvotkinja i vojvoda su navodno opravdali svoje neuspehe, koje je ''The rolling stone'' nazvao -''erom promašaja'', nizom spoljašnjih faktora loše sreće, nad kojima nemaju uticaja.

'' Priča se da misle da zaista nisu imali sreće'', rekao je izvor za DailyMail.
 
Kako se još navodi, par je ukazao na kovid, ekonomske padove i smrt princa Filipa i kraljice Elizabete II, koji su po njima uticali na pokušaj proboja u privatnom sektoru.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas