· · Komentari: 0

Nataša Bekvalac je u tinejdžerskim danima doživela veliku tragediju: Malo ko zna da je OVU pesmu posvetila pokojnom dečku

Jedna od najemotivnijih pesama

1644567244_natasa.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Poznato je da Nataša Bekvalac godinama nema sreće u ljubavi, a malo ko zna da je u tinejdžerskim danima, sa samo 17 godina, njena prva ljubav završila tragično.

Pročitajte još: "Pevači mi duguju pare za stan u Beogradu": Dejan Milićević OTKRIO ko su najveće "CICIJE" na estradi (FOTO)

Naime, dok je dečko koji je studirao arhitekturu bio Natina prva ljubav, njegova strast bili su motori. Ceo Novi Sad ih je viđao kako krstare gradom na dvotočkašu, ali brza vožnja koštala ga je života. Tragedija se dogodila nekoliko desetina metara od današnje kafane Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“.

"Miris"

U to vreme, Bekvalčeva je snimala prvi album, a vrlo teško je podnela gubitak. Jedna od najlepših njenih balada, pesma "Miris" posvećena je upravo njemu.

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović priznao je da se oko motora i brze vožnje najviše svađao sa Natašom. Zbog svoje strasti je umalo izgubio i glavu 2008. godine, kada je pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Bila je to, kako navodi, njegova najveća životna greška.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.